dijous, 15 de novembre del 2007

OBRES PLAÇA MAJOR

Com haureu vist (i patit, com bé es diu a la circular de l'AMPA), les obres de la plaça Major estan portant cada dia més cua. Ara resulta que s'afegeixen a les que teniem a l'entrada principal de l'escola, les obres al Passeig Tolrà i el tancament esporàdic (només quan pares i mares venen a portar i recollir els fills) de les places d'aparcament del pàrquing temporal.
Per tal d'iniciar aquest tema, adjuntem la carta de l'AMPA on es comenta l'actual problemàtica.

Salut i paciència!

Extracte de la carta de l'AMPA, a les famílies de l'escola:

Benvolgudes mares i pares dels alumnes,com heu pogut veure (i patir), els canvis constants (motivats per les obres) en els itineraris per accedir a l'entrada de l'escola estan comportant situacions de confusió, incomoditats i perillositat.
Des de la direcció de l'escola s'han fet comunicacions permanents a l'Ajuntament per tal d'advertir d'aquestes situacions i d'aquests perills. Tot i així (i després de veure les respostes per part dels responsables de les obres), la situació de provisionalitat en els accesos i la d'inseguretat pels nostres fills s'està convertint en crònica i permanent.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

En primer lloc felicitar-vos per la iniciativa d'obrir una porta directa al diàleg entre pares i escola.
Tot seguit, seguint amb el tema de les obres, voldria ratificar la incomoditat que suposa tota l'obra de la Plaça Major pels pares i mares que deixem i recullim les nostres criatures.
Personalment hi ha coses que m'amoïnen més. Com per exemple el fet de que després d'haver invertit una milionada en aquesta plaça, que de ben segur revitalitzarà el centre de Castellar, quedarà preciosa (o no, a gustos); i al seu costat hi haurà l'edifici més emblemàtic del poble en un estat qualificable de ruinós.
També em preocupa el fet que allà on ara hi ha una zona blava al Passeig Tolrà, s'edificarà un bloc de pisos; Els ciments de La Immaculada suportaran els moviments de terres?
Finalment, m'agradaria acabar com he començat, agraïnt aquesta porta oberta a la comunicació entre tots.

Salutacions cordials, Ricard.

Denis S. ha dit...

Benvolgut Ricard.
Trobo molt encertats els teus comentaris al voltant de la temàtica de les obres. Se suposa que els arquitectes tenen en compte que el centre es tracta d'un edifici centenari i que com a tal s'ha d'anar amb compte de no fer que els seus ciments tinguin problemes.
Però m'agrada que treguis el tema que quan s'hagin construït els edificis al voltant del centre aquest quedarà totalment tapat. Serà un bon moment per rentar-li la cara al centre o haurem d'esperar.

També tinc confiança que tothom qui hagi llegit aquest blog tingui temps d'escriure algun comentari, doncs així serà encara més plural... de moment només som dos.

Salut!

Anònim ha dit...

Hola Denis, porto dies donant-hi voltes, i voldria preguntar si vosaltres sabeu quan dies més s'haurà de suportar la "pista americana" que s'ha de fer per portar les criatures a l'Escola. A més, de la inseguretat que provoquen tots els camions.

Salutacions Cordials.

Anònim ha dit...

hola companys , tinc un dubte... la fossa aquesta que han fet a tot el voltant del cole...l´han de tapar o no ? o l´ompliran d´aigua i hi posaran caimans ???
Aixo és horroros , només ens faltaria que comencesin el bloc de pisos avans de enllestir el demés .
Gracies per obrir aquesta porta per al diàleg entre parells i escola , però jo a part tambe convidaria a algu del ajuntament a participari .

Anònim ha dit...

Ara si,

Només dir-vos que compteu amb tots els pares i mares que estem a l'ombra per a qualsevol iniciativa que es prengui per tal de que aquesta situació kafkiana es resolgui els més aviat possible. De tota manera ara ja tenim experiència per tal de saber actuar quan comencin les obres del magnífic bloc de pisos que constuiran a la plaça Major.

A, i si cal tots a les barricades

Anònim ha dit...

jo trobo que tindrien que acabar les obres perque es un "chouu" tens d'anar caminan i no pots passar per aquest carrer que està amb obres igual vas amb cotxe i vols passar per aquí i no pots.buff!